TERAPI RUQYAH SYARIYYAH


PUSAT RAWATAN ISLAM SRI HAK TUNGKU LAHAD DATU MENGIKHTIARKAN RAWATAN GANGGUAN MAKHLUK HALUS DAN PENYAKIT MISTERI MENGGUNAKAN TERAPI RUQYAH SYARIYYAH, URUT, BEKAM SUNNAH. KESEMBUHAN ADALAH MILIK ALLAH TAALA

14 September 2011

AMALAN HARIAN PESAKIT GANGGUAN JIN

 

Bismillah. Sekiranya anda menderita sakit gangguan makhluk halus, maka saya sarankan agar anda bersabar dengan gangguan ini. Adukan kepada Allah kerana Dia-lah Dzat yang menguasai seluruh makhluk-Nya. Jadikan peristiwa ini sebagai ladang untuk mengharap ganjaran pahala dari Allah, dengan bersabar terhadap kezaliman makhluk lain.

Beberapa perkara yang sangat-sangat dianjurkan anda lakukan.

1. Untuk perlindungan.
Rajin-rajinlah membaca dzikir pagi dan petang.Rasulullah shallallahu ‘alaihi wa sallam memberikan jaminan keamanan dari gangguan jin bagi orang yang membaca zikir setiap pagi dan petang.

2. Untuk pengusiran.
Bacakan surah Al-Baqarah. Nabi shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda, “Sesungguhnya, syaitan lari dari rumah yang dibacakan surat Al-Baqarah di dalamnya.” (H.R. Muslim)

3. Sering gunakan rumah Anda untuk melaksanakan shalat sunat dan membaca Alquran.
Nabi shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda, “Terangilah rumah kamu dengan shalat.”

4. Banyaklah berdoa dan mohonlah kepada Allah untuk mengusir makhluk ini. Semoga Allah segera mengabulkan doa Anda.Allahu a’lam.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan